Première-Concert van het nieuwe Voice Company Kamerkoor o.l.v. Robert

Concert van het nieuwe Voice Company Kamerkoor o.l.v. Robert Bakker

Speciale gast: Orgelvirtuoos Gert van Hoef.

Een geweldig programma dat een lust voor oog en oor is!

In februari 2019 kunt u kennismaken met het nieuwe Voice Company Kamerkoor van dirigent en pianist Robert Bakker. Tijdens de zomermaanden werden de beste zangers en zangeressen geselecteerd om samen een vernieuwend kamerkoor van hoog niveau te worden. Sinds september zijn ruim 20 zangtalenten intensief bezig een aantrekkelijk concert voor te bereiden.

Het koor studeert aan de 42e Psalm van Felix Mendelssohn Bartholdy, de Vier redeloze zangen van Albert de Klerk, Den Uil van Alphons Diepenbrock en een Nederlands volkslied van arrangeur Jetse Bremer.

Aan dit concert werkt ook een speciale gast mee: De spectaculaire orgelvirtuoos Gert van Hoef.

Zaterdagavond 16 februari, 20:00 uur

Gereformeerde Kerk, Middenweg, Andijk

Zondagmiddag 17 februari, 16:00 uur

Adelbertuskerk, Rijksstraatweg 26, Haarlem

Het concert begint in klassieke stijl...

Allereerst wordt het werk van Mendelssohn uitgevoerd samen met sopraan-soliste Angelique van Leijenhorst, zelf ook lid van het Kamerkoor. Daarna volgt een klassiek werk op het orgel. Daarna is het tijd voor humor en een knipoog. Daarvoor zijn de composities van de Klerk, Diepenbrock en Bremer uitermate geschikt. Al deze koorwerken zijn bovendien in de Nederlandse taal, zodat de tekst goed is te volgen. Dat is belangrijk, want juist in de teksten schuilt de humor.

Solist Gert van Hoef antwoordt op gepaste wijze op het orgel.

Bij elkaar een geweldig programma dat een lust voor oog en oor is.

Het concert wordt 2x uitgevoerd op:

Zaterdagavond 16 februari, 20:00 uur, Gereformeerde Kerk, Middenweg, Andijk en

Zondagmiddag 17 februari, 16:00 uur, Adelbertuskerk, Rijksstraatweg 26, Haarlem,

Om de kennismaking vriendelijk en aantrekkelijk te maken is de toegang slechts tien euro.

Wees verzekerd van een 1e rang zitplaats door vandaag nog uw kaarten te bestellen. Gelukkig kan dat snel en eenvoudig door op de knop

"Nu bestellen" te klikken.

Graag tot ziens!