Concerten

Hieronder een overzicht van de komende optredens en concerten

Overzicht van de aankomende concerten van

Het Voice Company Koor

Vrijdagmiddag 31 augustus, 14.00 uur, Zorgcentrum De Hanzeborg, Lelystad

Besloten optreden in het kader van 100 jaar Zuiderzeewerken.

9 september Korenlint Haarlem

Korenlint Haarlem

30 september Kunstroute Hoevelaken

Kunstroute Hoevelaken

Zondagmiddag 9 december, 16.00 uur, Adelbertuskerk, Rijksstraatweg hoek Zaanenstraat, Haarlem-Noord

KERSTCONCERT met o.a. de uitvoering van de Messa di Gloria van Puccini. Gastdirigent: Johan Olof.

Een samenwerking met het KLM Symfonie Orkest. Solisten: Richard Prada, tenor en Jan Carpentier, bariton.

Zaterdagmiddag 15 december, 16.00 uur, Kruiskerk, Venestraat 44, Nijkerk

Zondagmiddag 16 december, 15.30 uur, Agora Theater, Agorabaan 12, Lelystad

Muziek die je hoort tijdens een live-concert omarmt je en raakt je rechtstreeks in het hart