Concerten

Hieronder een overzicht van de komende optredens en concerten

Overzicht van de aankomende concerten van

Het Voice Company Koor

Zaterdagmiddag 10 november, 16.00 uur, Kruiskerk, Venestraat 44, Nijkerk

PREMIÈRE-CONCERT van het nieuwe Voice Company Kamerkoor

Dirigent en pianist: Robert Bakker; Speciale gast: Orgelvirtuoos Gert van Hoef

Programma o.a.: Psalm 42 van Mendelssohn; Vier redeloze zangen van

Albert de Klerk; Den Uil van Alphons Diepenbrock

Zondagmiddag 9 december, 16.00 uur, Adelbertuskerk, Rijksstraatweg hoek Zaanenstraat, Haarlem-Noord

KERSTCONCERT met o.a. de uitvoering van de Messa di Gloria van Puccini. Gastdirigent: Johan Olof.

Een samenwerking met het KLM Symfonie Orkest. Solisten: Michel Giesen, tenor en Jan Carpentier, bariton.

Zaterdagmiddag 15 december, 16.00 uur, Kruiskerk, Venestraat 44, Nijkerk

Zondagmiddag 16 december, 15.30 uur, Agora Theater, Agorabaan 12, Lelystad

Muziek die je hoort tijdens een live-concert omarmt je en raakt je rechtstreeks in het hart