Concerten - Het Voice Company Koor

The Armed Man Live Concert van Karl Jenkins 2018

Nijkerk

Lelystad

Overzicht van de aankomende concerten van

Het Voice Company Koor

Zaterdag 17 maart, uitvoering The Armed Man van Karl Jenkins.

Kruiskerk, Venestraat 44, 3861 BX Nijkerk, aanvang 16.00 uur.

Concert met de uitvoering van The Armed Man van Karl Jenkins. Met medewerking van het Groot Voice Company Koor o.l.v. Robert Bakker, het Lipstick Percussion Duo en enkele instrumentalisten. Soliste: Angelique van Leijenhorst, zang.

Zondag 18 maart, uitvoering The Armed Man van Karl Jenkins.

Adelbertuskerk, Rijksstraatweg 26/hoek Zaanenstraat, 2022 DA Haarlem, aanvang 16.00 uur.

Vrijdag 23 maart, uitvoering The Armed Man van Karl Jenkins.

De Lichtbron, Pauwenburg 170, 8226 TA Lelystad, aanvang 20.15 uur.

‘The Armed Man’ wordt niet vaak in Nederland ten gehore gebracht

Het thema van ‘The Armed Man’ is actueel. Het stuk gaat over de groeiende dreiging van oorlog, afgewisseld met momenten van reflectie. ‘The Armed Man’ wordt niet vaak in Nederland ten gehore gebracht: voor de uitvoering dienen veel verschillende musici bij elkaar gebracht te worden en hiernaast is de voorbereiding complex en kostbaar.

Muziek die je hoort tijdens een live-concert omarmt je en raakt je rechtstreeks in het hart

Teksten die ons eraan herinneren dat duurzame vrede mogelijk is

Heroïsche teksten over oorlog, geweld en smartelijke teksten over de gevolgen van het geweld. Tenslotte de teksten die hoop brengen. Het begin is al zeer indrukwekkend, wanneer in een stevige driekwartsmaat een stampvoetend koor met begeleiding van trommels haar intrede doet. Hierna wordt het L’homme armé gezongen. Kortom een stuk dat u diep zal raken.

Met Anqelique van Leijenhorst & het Lip Stick Percussion Duo

‘The Armed Man’ is een unieke kans om u kostelijk te vermaken met een prachtige voorstelling van Het voice Company Koor met eigentijds muziekwerk met een indrukwekkende inhoud.

Het Voice Company invites het Lip Stick Percussion Duo

Laura Trompetter (26) is een Nederlandse slagwerkster, was onlangs nog een hit bij het tv-programma Maestro als de secretaresse die heel ritmisch op een typemachine kan tikken, maar is -mits je goed oplet- wel vaker op je beeldbuis verschenen met stokken in de hand. Ze won verschillende prijzen voor haar mooie slagwerkspel.

Het Voice Company invites Angelique van Leijenhorst

Van 2006 tot 2012 volgde zij zanglessen bij Annemiek Maissan en sinds 2012 wordt zij gecoacht door Hannie Slingerland.

Angelique zingt al meer dan 10 jaar bij het Gospelkoor “Say Yes” uit Zwartebroek o.l.v. Wilma Bouwman en bij de “Slingerland Singers”, een semiprofessioneel ensemble onder leiding van haar zanglerares, bij wie ze ook diverse operacursussen volgde. Steeds vaker treedt ze op als soliste, bijvoorbeeld bij de Carmina Burana van Orff.

Ook heeft zij meegedaan aan het RTL 4 programma: ‘Het Orkest van Nederland – Op weg naar het Concertgebouw’, waar zij tot de halve finale wist te komen. Tijdens de audities die aan het programma vooraf gingen werd zij beoordeeld door mezzo-sopraan Tanja Kross, pianist Wibi Sourjadi, violiste Simone Lamsma, DJ Ronald Meulendijk en dirigent Jan Willem de Vriend.

Kom genieten van Het Voice Company Koor

Zaterdag 17 maart, uitvoering The Armed Man van Karl Jenkins

Kruiskerk, Venestraat 44, 3861 BX Nijkerk, aanvang 16.00 uur.

Zondag 18 maart, uitvoering The Armed Man van Karl Jenkins

Vrijdag 23 maart, uitvoering The Armed Man van Karl Jenkins

De Lichtbron, Pauwenburg 170, 8226 TA Lelystad, aanvang 20.15 uur.