Koorzingen voor iedereen in Lelystad, Haarlem en Nijkerk

Koorzingen voor iedereen

Het Voice Company Koor - Koor zingen voor iedereen

Hou je van zingen? Hou je ervan om samen mooie muziek te maken en heb je altijd al eens willen meemaken hoe het is om in een koor te zingen? Bij Het Voice Company Koor leer je in een een ontspannen en ongedwongen sfeer de mooiste muzikale stukken zingen in een koor. Genieten en leren staan centraal wanneer we samen werken richting het einddoel: een prachtig optreden op een bijzondere locatie.

Repetities mogelijk op drie lokaties: Haarlem, Lelystad en Nijkerk

of, online meedoen

Het Voice Company Koor is een toegankelijk koor dat werkt met projecten en workshops. De projecten duren meestal acht- tot elf weken en worden afgesloten met één of meerdere uitvoeringen.

Workshops duren doorgaans één of twee avonden. Als een onderwerp je aanspreekt kun je daarop intekenen. Je bent nooit verplicht aan andere projecten mee te doen door lidmaatschap of verplichte repetities. Kijk gerust rond bij onze projecten en vind iets wat bij jouw voorkeur past.

Plezier en vrijheid staan voorop.

• Geen lidmaatschap nodig; deelname per project
  • Ook ideaal voor beginners
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Plezier en vrijheid staan altijd voorop
  • Concerten op de leukste lokaties, ook in het buitenland (bijv. Berlijn, New York, Wenen, Brussel, Praag)
  • Ook online repeteren mogelijk (gewoon vanuit huis, op vakantie, in het buitenland, enz.)
  • Repetitiemogelijkheden op 3 lokaties: Haarlem, Lelystad en Nijkerk
  • Het meest uiteenlopende repertoire: Van klassiek tot populair (van Mattheus Passion tot Queen)
  • Onze dirigent Robert Bakker (35 jaar internationale ervaring, ontspannen, energiek, motiverend en altijd inspirerend)
  • Geen stemtest; iedereen kan meedoen

De dirigent: Robert Bakker

Robert Bakker studeerde Schoolmuziek, Blokfluit en Piano aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam.

Binnen de studie Schoolmuziek bekwaamde hij zich in koor- en orkestdirektie. Sinds 1980 staat hij wekelijks voor één of meer koren.

Alle soorten zanggroepen heeft hij onder handen gehad: Van kinderkoor, gemengd koor, mannenkoor tot aan een huisvrouwenkoor op de maandagmiddag in de Amsterdamse Pijp en een kleurlingenkoor in Namibië. Zijn zeer uitgebreide ervaring en kennis van het omgaan met groepen maken hem onweerstaanbaar. Hij bruist van de energie en de motivatie, zodat na een avondje Robert Bakker uw week heel anders verloopt. Een koorrepetitie is bij hem niet saai repeteren maar puur entertainment. 'Leren moet leuk zijn' is zijn credo. Een echte belevenis dus.

Ons koor is toegankelijk voor iedereen

Wil je graag in een koor zingen maar vind je het lastig om een lidmaatschap of een langdurige wekelijkse verplichting aan te gaan? Begrijpelijk. Daarom ben je bij Het Voice Company Koor niet verplicht om een lidmaatschap aan te gaan en ook niet om alle repetities bij te wonen.

We bieden zelfs aan om repetities online mee te doen of zelfs geheel online mee te zingen. Dit is een absolute primeur in korenland waar we erg blij mee zijn. Je kunt nu in binnen- en buitenland meeoefenen en de repetitie zo vaak als je wilt herhalen.

Projecten duren vaak acht tot elf met één wekelijkse repetitie en het enerverende concert aan het einde van de reeks. Workshops duren meestal één of twee avonden.

Het Voice Company Koor - klassiek koor, gemengd koor en popkoor

Geniet je het meest van een koor met klassieke stukken of juist van meer moderne werken? Zoek je een klassiek koor, een gemengd koor of juist een popkoor? Het Voice Company Koor biedt een grote selectie van werken waar je op kunt inschrijven. Je kiest zelf het project die je het meest aanspreekt.

Enkele voorbeelden:

• The Armed Man Karl Jenkins.
  • Matthäus Passion van Bach.
  • Misa Criolla van Ramirez.
  • Jesus Christ Superstar van Andrew Lloyd Webber.
  • Abba, de Beatles en Queen en andere populaire muziek.

Kom je een keer vrijblijvend meezingen?