ZomerZingen - Het Voice Company Koor

Boek hier de meest effectieve Zangworkshop

Verbeter je zangtechniek, zing makkelijker en leer mooier zingen

Leer via 10 video-pagina’s de leukste lichte muziek zingen

Het is herfst en hopelijk ervaar je wat meer licht, lucht en ontspanning dan de maanden hiervoor.

Veel zangers en zangeressen zoeken hun koren weer op nu het weer mogelijk is samen te zingen.

Omdat er mogelijk langere tijd niet meer gezongen is, kan de stem wel wat hulp gebruiken. Voorzichtigheid is daarbij geboden en professionele hulp is een verstandige keuze.

Maar niet iedereen kan zich een goede zangcoach of -leraar/-lerares veroorloven.

Of misschien wil je wel gewoon ongecompliceerd je stem verbeteren zonder dat iemand je hoort.

Om hieraan tegemoet te komen, kun je deelnemen aan een effectieve en leerzame Zangworkshop. Gedurende ca. 2 uur leer je in je eigen veilige woonomgeving allerlei handige zangtechnieken. Samen vormen ze de ideale basis om elke week bij je eigen zangkoor in praktijk te brengen. Je zingt daardoor mooier, makkelijker, je stem klinkt steviger en je ervaart meer controle over het eigen stemgebruik.

De complete workshop volg je in je eigen omgeving, geheel online.

Je kiest zelf of je les wilt krijgen van een vrouw of een man.

Ons Klik & Zing systeem zorgt hierbij voor een overzichtelijk en technisch laagdrempelig oefenplatform, zonder Zoom en Facebook. Technische kennis is totaal niet nodig.

Wij vragen voor deze inspirerende workshop een bijdrage van slechts  € 10,-  We vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om zangles te kunnen krijgen, wat de omstandigheden ook zijn.

Hoe boek je zo'n leerzame workshop?

Klik hieronder op de aanmeldknop waarmee je je deelname kunt regelen. Je kunt kiezen uit een lerares en een leraar. Tegen een mooie korting kun je ook voor allebei kiezen. Aansluitend krijg je de welkomstmail voor dit project met daarin de uitleg hoe je de workshop(s) kunt bereiken.

Klik nu hieronder op de oranje aanmeldknop.

De workshop kan online gevolgd worden; vanaf elke locatie (zelfs vanuit het buitenland) en op elk gewenst tijdstip. Het enige wat nodig is, is een smartphone, tablet of computer en een WiFi-verbinding. Op deze manier ben je “live” bij de echte zangworkshop, samen met echte koorklanken, de zangleraar of -lerares en een pianist. Het effect is precies hetzelfde als het in persoon bezoeken van de bijeenkomst. Online-deelnemers van eerdere zangprojecten hebben zeer goede ervaringen met dit unieke concept. Bekijk bijvoorbeeld eens deze reactie van koorzangeres Toos.

• Geen lidmaatschap nodig; deelname per project
  • Ook ideaal voor beginners
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Plezier en vrijheid staan altijd voorop
  • Ook online repeteren mogelijk (gewoon vanuit huis, op vakantie, in het buitenland, enz.)
  • Het meest uiteenlopende repertoire: Van klassiek tot populair (van Mattheus Passion tot Queen)
  • Onze dirigent Robert Bakker (35+ jaar internationale ervaring, ontspannen, energiek, motiverend en altijd inspirerend)
  • Geen verplichte stemtest; iedereen kan meedoen

Al met al wordt het een leerzame herfst.

De muzikale leiding van dit zangproject is in handen van koordirigent Robert Bakker

Met zijn ervaring van bijna 40 jaar, zijn enthousiasme en tomeloze energie is hij de uitgelezen persoon om de composities tot een prachtig klankresultaat te brengen. Op een positieve manier helpt hij je de partijen te leren en deze correct te zingen samen met de andere stemgroepen. Hij ondersteunt je, spreekt moed in als het moet en zal je altijd op een opbouwende manier benaderen. Zo houd je plezier in het zingen en haal je het maximale uit dit project.

Hoe kun je nu al beginnen?

Na het invullen van naam en enkele gegevens wordt gevraagd om een lesbijdrage van 10 euro; hiermee worden alle onkosten voor deze zangworkshop gedekt en krijg je toegang tot de lesvideo's. Grijp nu de kans om heel voordelig goed zangles te krijgen!

arrow_drop_up arrow_drop_down