ZomerZingen - Het Voice Company Koor

Nostalgie in de Zomerzon

Zing de leukste liedjes van Nederlands beste tekstschrijfster

Leer via 10 video-pagina’s de leukste lichte muziek zingen

Het is zomer en hopelijk ervaar je wat meer licht, lucht en ontspanning dan de maanden hiervoor.

Het Voice Company Koor is het afgelopen jaar onverminderd doorgegaan.

De coronaregels voor het repeteren worden inmiddels wat soepeler; ook fysiek samen zingen wordt steeds meer mogelijk.

Maar niet iedereen is daar al aan toe, of is in de mogelijkheid om op lokatie te komen.

Of misschien wil je wel gewoon ongecompliceerd eenstemmig zingen.

Om ook aan die groep koorzangers (m/v) tegemoet te komen, brengt het Voice Company Koor de komende weken het online zomerproject "Nostalgie in de Zomerzon", ook wel "ZomerZingen" genoemd.

We gaan terug naar de vorige eeuw en naar de liedjes van één van de beste tekstschrijfsters uit het Nederlands taalgebied.

De kat van Ome Willem, in een Rijtuigie, de Fuchsia, de Spin Sebastiaan, Vluchten kan niet meer…..wie is er niet groot geworden met deze klassiekers!

Over een periode van 6 weken ga je deze en nog vele andere liedjes leren zingen, geheel online.

Ons Klik & Zing systeem zorgt hierbij voor een overzichtelijk en technisch laagdrempelig oefenplatform, zonder Zoom en Facebook. Technische kennis is totaal niet nodig.

Je wordt hierbij uiteraard ondersteund , niet alleen door muzikaal leider Robert Bakker, maar ook door zangeressen/zangers van het Voice Company Koor, die de liedjes op video voorzingen. De bladmuziek en/of liedteksten kun je op eenvoudige wijze downloaden en dan ben je klaar om te beginnen!

Wij vragen voor dit project een bijdrage van slechts  € 25,-  We vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te kunnen zingen, wat de omstandigheden ook zijn.

Nadat je de 6 zangvideo's hebt doorgenomen, ontvang als bonus, geheel gratis, een 7e zangvideo. Hierbij zing je alle geoefende liedjes achter elkaar door als een soort einduitvoering.

We hopen dat je, in de Zomerzon, gaat genieten van deze nostalgische muzikale reis!

Hoe kun je deze nummers leren zingen?

Klik hieronder op de aanmeldknop waarmee je je deelname kunt regelen. Aansluitend krijg je de welkomstmail voor dit project met daarin de uitleg hoe de zangvideo's te bereiken, de digitale bladmuziek en liedteksten. Voor een aantrekkelijke prijs krijg je toegang tot de 6 online zangsessies en een gratis 7e bonussessie met alle behandelde liedjes op een rij. Klik nu hieronder op de oranje aanmeldknop.

De volgende fase bestaat uit 6 zangsessies van elk ca. een uur die t/m oktober gevolgd kunnen worden. Je oefent samen met leden van het Voice Company Koor o.l.v. muzikaal leider Robert Bakker. Elke repetitie kan online gevolgd worden; vanaf elke locatie (zelfs vanuit het buitenland) en op elk gewenst tijdstip. Het enige wat nodig is, is een smartphone, tablet of computer en een WiFi-verbinding. Op deze manier ben je “live” bij een echte repetitie, samen met echte koorklanken en een dirigent/pianist. Hiermee is al jarenlang ervaring opgedaan. Het effect is precies hetzelfde als het in persoon bezoeken van de repetities. Online-deelnemers van eerdere zangprojecten hebben zeer goede ervaringen met dit unieke concept. Bekijk bijvoorbeeld eens deze reactie van koorzangeres Toos.

• Geen lidmaatschap nodig; deelname per project
  • Ook ideaal voor beginners
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Plezier en vrijheid staan altijd voorop
  • Ook online repeteren mogelijk (gewoon vanuit huis, op vakantie, in het buitenland, enz.)
  • Het meest uiteenlopende repertoire: Van klassiek tot populair (van Mattheus Passion tot Queen)
  • Onze dirigent Robert Bakker (35+ jaar internationale ervaring, ontspannen, energiek, motiverend en altijd inspirerend)
  • Geen verplichte stemtest; iedereen kan meedoen

Al met al wordt het een mooie zomer met veel vrolijke muziek.

De muzikale leiding van dit zangproject is in handen van koordirigent Robert Bakker

Met zijn ervaring van bijna 40 jaar, zijn enthousiasme en tomeloze energie is hij de uitgelezen persoon om de composities tot een prachtig klankresultaat te brengen. Op een positieve manier helpt hij je de partijen te leren en deze correct te zingen samen met de andere stemgroepen. Hij ondersteunt je, spreekt moed in als het moet en zal je altijd op een opbouwende manier benaderen. Zo houd je plezier in het zingen en haal je het maximale uit dit project.

Hoe kun je nu al beginnen?

Na het invullen van naam en enkele gegevens wordt gevraagd om een projectbijdrage van 25 euro; hiermee worden alle onkosten voor dit zangproject gedekt, krijg je toegang tot het startpakket, alle studiehulpjes, oefenmaterialen alsmede de 6 online zangsessies + gratis bonus. Grijp nu de kans om weer lekker te kunnen zingen!

arrow_drop_up arrow_drop_down