Lichte Lente - Het Voice Company Koor

Zing de leukste liedjes van Zweden's beroemdste popgroep!

Leer via 10 video-pagina’s de leukste lichte muziek zingen

De mooiste liedjes van de Zweedse supergroep ABBA!

Achter ons ligt een jaar van verandering, gebondenheid, onzekerheid, en misschien ook eenzaamheid.

Voor veel mensen is dit een moeilijke en uitdagende tijd.

Het Voice Company Koor is daarom onverminderd doorgegaan met het organiseren van leuke, verbindende projecten.

Met inachtneming van de regels en veel technisch vernuft zijn al onze projecten gewoon uitgevoerd, tot grote vreugde van honderden koorzangers (m/v).

Wat de rest van 2021 ons gaat brengen, weet niemand.

Maar we gaan weer richting de zomer, en daar hoort vrolijke muziek bij.

Na de Messiah van Handel, mooie Christmas Carols en de passiemuziek van Bach gaan we van start met het Abba project genaamd "Lichte Lente"!

Met veel nostalgie en plezier hebben we een keuze gemaakt uit het enorme repertoire van deze Zweedse groep, en we denken een interessante selectie te hebben gemaakt.

De repetities zullen zowel op lokatie (indien toegestaan) als online verzorgd worden. Op maandagavond komen we bij elkaar in Haarlem, op dinsdagavond in Lelystad en op woensdagavond in Nijkerk.

Als er fysieke repetities mogelijk zijn dan zullen plaatsvinden onder de meest veilige condities.

Wie hieraan wil deelnemen, krijgt vooraf uitgebreide instructies toegestuurd.

Koorleden die liever vanuit huis willen oefenen of op een te grote afstand wonen, kunnen even effectief geheel online meedoen. De afgelopen 4 maanden hebben we daartoe een totaal vernieuwd oefensysteem ontwikkeld, het meest uitgebreide ter wereld.

Via het "Klik & Zing" principe kan onafhankelijk van Zoom en Facebook worden gewerkt.

Voor wie live online de koorrepetities wil volgen, blijft het vertrouwde systeem via Zoom en Facebook in werking.

Na 10 fantastische oefenavonden én een bonusavond gaan we alles op alles zetten om een uitvoering te verzorgen, al is het voor beperkt publiek. En dat is ook mogelijk als je geheel online hebt meegedaan; velen gingen je voor!

Het complete zangproject bestaat uit 10 koorrepetities  en een bonusweek (online, en indien mogelijk ook fysiek), digitale bladmuziek, toegang tot de bijbehorende besloten Facebookgroep en bij elk nummer handige studiehulpjes voor ieder stemtype. Alles bereikbaar via een simpele klik op een YouTube-video.

Als losse repetities zou dit een investering van 110 euro vragen. Maar voor het complete pakket betaal je slechts 85 euro.

Klik op de oranje knop en je kunt vanaf 19 april a.s. van start!

Hoe kun je deze stukken leren zingen?

Klik hieronder op de aanmeldknop waarmee je je deelname kunt regelen. Aansluitend krijg je de welkomstmail voor dit project met daarin de uitleg hoe repetities te volgen, de digitale bladmuziek en handige studiehulpjes. Voor een aantrekkelijke prijs krijg je toegang tot de 10 online repetities, alle benodigde bladmuziek, alle studiehulpjes voor elk stemtype. Klik nu hieronder op de oranje aanmeldknop.

De volgende fase bestaat uit 10 video-repetities van elk ca. anderhalf uur die vanaf 19 april t/m juni gevolgd kunnen worden. Je oefent samen met het Voice Company Koor o.l.v. dirigent Robert Bakker. Elke repetitie kan online gevolgd worden; vanaf elke locatie (zelfs vanuit het buitenland) en op elk gewenst tijdstip. Het enige wat nodig is, is een smartphone, tablet of computer en een WiFi-verbinding. Op deze manier ben je “live” bij een echte repetitie, samen met echte koorklanken en een dirigent/pianist. Hiermee is al jarenlang ervaring opgedaan. Het effect is precies hetzelfde als het in persoon bezoeken van de repetities. Online-deelnemers van eerdere zangprojecten hebben zeer goede ervaringen met dit unieke concept. Bekijk bijvoorbeeld eens deze reactie van koorzangeres Toos.

• Geen lidmaatschap nodig; deelname per project
  • Ook ideaal voor beginners
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Plezier en vrijheid staan altijd voorop
  • Ook online repeteren mogelijk (gewoon vanuit huis, op vakantie, in het buitenland, enz.)
  • Het meest uiteenlopende repertoire: Van klassiek tot populair (van Mattheus Passion tot Queen)
  • Onze dirigent Robert Bakker (35+ jaar internationale ervaring, ontspannen, energiek, motiverend en altijd inspirerend)
  • Geen verplichte stemtest; iedereen kan meedoen

Al met al wordt het een Lichte Lente met veel vrolijke muziek.

De muzikale leiding van dit zangproject is in handen van koordirigent Robert Bakker

Met zijn ervaring van bijna 40 jaar, zijn enthousiasme en tomeloze energie is hij de uitgelezen persoon om de composities tot een prachtig klankresultaat te brengen. Op een positieve manier helpt hij je de partijen te leren en deze correct te zingen samen met de andere stemgroepen. Hij ondersteunt je, spreekt moed in als het moet en zal je altijd op een opbouwende manier benaderen. Zo houd je plezier in het zingen en haal je het maximale uit dit project.

Hoe kun je nu al beginnen?

Na het invullen van naam en enkele gegevens wordt gevraagd om een projectbijdrage van 85 euro; hiermee worden alle onkosten voor dit zangproject gedekt, krijg je toegang tot het startpakket, alle studiehulpjes, oefenmaterialen alsmede de online repetities. Grijp nu de kans om weer lekker te kunnen zingen!

arrow_drop_up arrow_drop_down