Online zangproject Messa DI Gloria

Online Masterclass Messa di Gloria

Vanaf nu is het mogelijk om een compleet zangproject online bij Het Voice Company Koor te volgen

Waar je ook woont. Zelfs vanuit bed of de luie stoel. Maar ook vanaf een vakantieadres. En dus ook vanuit Nieuw-Zeeland, Kaapstad, of waar dan ook. Dankzij onze online oplossing kan nu iedereen vanaf elke plek overal ter wereld aan een zangproject van Het Voice Company Koor meedoen. Het Voice Company Koor behoort tot één van de grootste koren van Nederland waar elk zangproject een ware belevenis is. Dirigent Robert Bakker is de oprichter van dit unieke koorconcept. Onder zijn enthousiaste en altijd positieve leiding leer je op een plezierige manier alle partijen van een stuk beheersen zodat je na afloop van een aantal weken klaar bent om succesvol aan een uitvoering mee te doen.

Na je bestelling krijg je direct toegang tot de repetities. Je kunt de repetities met al je toestellen volgen, of het nu een laptop, pc, tablet of smartphone is.

Mocht je binnen 15 dagen om wat voor reden ook besluiten dat online koorzingen niet voor jou is, krijg je van ons je volledige betaling terug. Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen dat je het wilt stopzetten.

Online Masterclass Messa di Gloria nu voor