Op weg naar Carnegie hall New York

Januari 2019

Januari 2019: Op weg naar Carnegie hall New York

Voor de derde keer in New York en voor de tweede keer in Carnegie Hall is het Voice Company Koor uitgenodigd op dit legendarische wereldpodium een spetterend concert te geven. Het koor zal op maandagavond 21 januari 2019 schitteren in de beroemde Carnegie Hall met een uitvoering van het meesterwerk "Stabat Mater" van de Welsche componist Karl Jenkins. Koorleden zullen de componist ook persoonlijk kunnen ontmoeten. Tevens zullen we ter plekke zijn 75e verjaardag vieren. Een unieke en tevens exclusieve ervaring die je eigenlijk niet voorbij mag laten gaan. Het oefenen van het werk zal voornamelijk via zelfstudie plaatsvinden. In januari komt het koor ca. 2 zaterdagmiddagen in Lelystad bijeen om de puntjes op de i te zetten.

Meld je aan voor dit project

Bekijk onze eerdere optredens