Puccini - Messa Di Gloria

Puccini - Messa di Gloria

September t/m december 2018

September t/m december 2018: Puccini - Messa di Gloria

Een samenwerking met het KLM Symfonie Orkest. Met als gastdirigent Johan Olof, de kleinzoon van de beroemde violist Theo Olof.

De Messa di Gloria is een afstudeeropdracht die Puccini afleverde toen hij 18 jaar oud was. Werkelijk schitterende, Italiaanse muziek waarin de eerste opera-invloeden al duidelijk hoorbaar zijn. Voor een fraai klankeffect zal tijdens dit project worden gewerkt met een grootkoor en een kleinkoor. Projectdeelnemers stromen automatisch in bij het grootkoor. Voor het kleinkoor moet je geselecteerd worden.

Gedurende ca. 14 repetities wordt toegewerkt naar een drietal kerstconcerten. Deze vinden allemaal in de middag plaats op zondag 9 december (Haarlem), zaterdag 15 december (Nijkerk) en zondag 16 december (Lelystad).

Repetities vinden plaats op de lokaties Haarlem, Lelystad en Nijkerk. Ze kunnen ook online worden gevolgd, onafhankelijk van lokatie en tijdstip. Online meedoen biedt vanzelfsprekend de mogelijkheid om actief aan alle concerten mee te doen.

Meld je aan voor dit project

Bekijk onze eerdere optredens