Online zingen in een koor - The Armed Man van Karl Jenkins
arrow_drop_up arrow_drop_down

Leer online het meesterstuk The Armed Man van Karl Jenkins 

thuis of op vakantieadres

Leer nu thuis het meesterstuk The Armed Man van Karl Jenkins.

Dirigent Robert Bakker van Het Voice Company Koor heeft soms verdriet. Regelmatig komt het voor dat een zanger of zangeres waarmee hij al jaren samenwerkt, gaat verhuizen naar een andere plaats. Daardoor kan die persoon niet meer deelnemen aan Voice Company koorprojecten. Zonder uitzondering krijgt Robert te horen dat het koor erg gemist wordt en dat het elders lang niet zo is als bij Het Voice Company Koor. Wèl een mooi compliment, maar niet fijn om te horen.

Of laatst nog. Drie maanden lang heeft een zangeres die in Nieuw-Zeeland woont met veel plezier deelgenomen aan een zangproject. Toevallig werd dat project afgesloten met een Benefietconcert met de beroemde bariton Marco Bakker t.b.v. het KWF-kankerfonds. Ze vond het een fantastische ervaring, maar nu terug in Nieuw-Zeeland moet ze de Voice Company missen.

Of een trouw koorlid dat om gezondheidsredenen niet meer kan komen op de repetitielokatie. Fysiek is dat een te grote onderneming, terwijl hij of zij heel graag zou willen blijven zingen. Maar het kan gewoon niet. Robert vindt zoiets vreselijk en zou graag willen helpen. Maar hoe?

En dan Thessa. Zij woont in Kaapstad en was bij een repetitieavond onder leiding van Robert. Na afloop had ze kippevel op de armen en moest er een traantje weggepinkt worden. Bekijk helemaal onderaan de korte video waarin zij vertelt waarom zingen bij Het Voice Company Koor zo bijzonder is. 

Let op! Aanmelden kan nog tot en met 9 maart 2018

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Voor al deze mensen, en dus ook voor jou, is het vanaf nu mogelijk om een compleet zangproject bij Het Voice Company Koor te volgen.

Waar je ook woont. Zelfs vanuit bed of de luie stoel. Maar ook vanaf een vakantieadres. En dus ook vanuit Nieuw-Zeeland, Kaapstad, of waar dan ook. Dankzij onze online oplossing kan nu iedereen vanaf elke plek overal ter wereld aan een zangproject van Het Voice Company Koor meedoen. Het Voice Company Koor behoort tot één van de grootste koren van Nederland waar elk zangproject een ware belevenis is. Dirigent Robert Bakker is de oprichter van dit unieke koorconcept. Onder zijn enthousiaste en altijd positieve leiding leer je op een plezierige manier alle partijen van een stuk beheersen zodat je na afloop van een aantal weken klaar bent om succesvol aan een uitvoering mee te doen.

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Hoe gaat deze unieke koorrepetitie in z’n werk?

Het komend zangproject kent totaal 11 wekelijkse repetities. Bij elke repetitie staat in het koor een camera als “digitaal koorlid” opgesteld. De gehele repetitie wordt gefilmd en na afloop beschikbaar gesteld in de online leeromgeving.

Het is ook mogelijk de repetitie live te volgen. De gefilmde repetitie is op elk moment opvraagbaar en kan naar wens worden herhaald.


Je bent dus echt bij de koorrepetitie, maar dan “op afstand”


Na 11 repetities ben je klaar voor het eindconcert. Als je alle repetities goed hebt gevolgd, kun je naar de concertlokatie komen om persoonlijk aan het concert deel te nemen. Als dat niet mogelijk is, kun je ook online tijdens het concert meezingen. In het optredende koor staat namelijk een camera verstopt waardoor je als het ware zelf in het koor staat. Je ziet de dirigent en achter hem het aanwezige publiek. Een geweldige ervaring staat je te wachten.


Je kunt live optreden tijdens onze concerten op 17, 18 en 23 maart 2018.


Waarom zingen in het online koor van Het Voice Company koor?

 • Je leert beroemde en inspirerende stukken te zingen

 • Als online zanger(es) ben je deel van het internationaal gerespecteerde projectkoor De Voice Company 

 • Plezier staat voorop

 • Ook als je denkt dat je niet kunt zingen, kun je toch meedoen


En ook:

 • Je ervaart mee te zingen met de Voice Company alsof je er zelf bij bent

 • Je loopt geen enkel risico: De eerste repetitie is altijd gratis en je hebt twee weken niet goed-geld terug garantie. 100%!

 • Je hebt de keuze het eindconcert zelf live mee te doen of waar dan ook ter wereld online

 • De prijs van het zangproject is exact dezelfde als die van live-deelname


En verder ook nog:

 • Door de inspirerende leiding van Robert ervaar je voortdurend motivatie en positiviteit

 • Je oefent op een tijdstip die je het beste schikt

 • Je repeteert op een plek die voor jou het beste is

 • Je ervaart de gezelligheid van de koorgroep

 • Hij geeft ook zangtechnische aanwijzingen zodat je beter en makkelijker leert zingen

 • Dirigent Robert Bakker leert je alle partijen

Als je besluit mee te doen met het online zangproject “The Armed Man” van Karl Jenkins krijg je:

 • Toegang tot 11 repetities
 • Keuzemogelijkheid de eindconcerten live mee te zingen
 • Òf online deel te nemen aan deze concerten
 • Ook in het buitenland beschikbaar 
 • Terugkijken en herhalen zo vaak als je wilt
 • Toegang tot onze besloten Facebook groep 

 

Dit hele pakket is nu verkrijgbaar voor de ongelofelijke prijs van slechts zevenenzeventig euro all in. 100% tevredenheidsgarantie: Indien het pakket tijdens de eerste 2 weken niet aan de verwachtingen voldoet, wordt het volledige bedrag zonder discussie teruggestort. Een mailtje sturen is voldoende.


Benieuwd wat anderen vinden van Het Voice Company Koor?


Bereid je thuis voor op het 

meesterwerk ‘The Armed Man van Karl Jenkins’’

‘The Armed Man’ wordt niet vaak in Nederland ten gehore gebracht: voor de uitvoering dienen veel verschillende musici bij elkaar gebracht te worden en hiernaast is de voorbereiding complex en kostbaar. ‘The Armed Man’ is een unieke kans om je kostelijk te vermaken met een prachtige voorstelling van Het voice Company Koor met een eigentijds muziekwerk met een indrukwekkende inhoud.

Koor zingen zonder verplichtingen

Wil je graag in een koor zingen maar vind je het lastig om een lidmaatschap of een langdurige wekelijkse verplichting aan te gaan? Begrijpelijk. Daarom ben je bij Het Voice Company Koor niet verplicht om een lidmaatschap aan te gaan en ook niet om alle repetities bij te wonen.

We bieden zelfs aan om repetities online mee te doen of zelfs geheel online mee te zingen. Dit is een absolute primeur in korenland waar we erg blij mee zijn. Je kunt nu in binnen- en buitenland meereperteren en zo vaak als je wilt herhalen.

Kortom, als je graag in een koor wilt zingen kun je altijd bij ons terecht, ongeacht je schema of locatie:

 • Samen zingen in een koor met een bijzonder optreden aan het einde van de reeks.
 • Online zingen in een koor vanaf elke locatie en op elke tijd.
 • Combinatie van samen zingen en online meezingen in een koor.
 • Terugkijken en herhalen zo vaak als je wilt.

Direct aan de slag!

Na je bestelling krijg je direct toegang tot de repetities. Je kunt de repetities met al je toestellen volgen, of het nu een laptop, pc, tablet of smartphone is.

Kortom, je kunt binnen nu en enkele minuten al beginnen met lezen, ongeacht op welk toestel je zit!

Je kunt dus zelf bepalen waar en wanneer je de repetities begint!

Online leren koorzingen voor een spotprijs

Je vraagt je misschien af, 'fantastisch! Ideaal! Online koor zingen. Maar wat gaat dit me kosten?'

Andere collega's lieten me weten dat dit pakket minimaal € 294,- euro moet kosten. Maar ik wil juist koorzingen toegankelijk maken voor iedereen. Ik begin met het aanbieden van online koorzingen omdat ik met Het Voice Company Koor nog meer mensen wil laten kennismaken met zingen in een koor.

Dat betekent dat dit pakket ook betaalbaar moet zijn voor vrijwel iedereen. Daarom heb ik gezien de inzet, kosten en het doel van toegankelijkheid de prijs op 129,- euro gezet.

Máár: omdat wij graag zo veel mogelijk mensen willen kennis laten maken met online koorzingen en de keuze nog makkelijker willen maken voor je, hebben wij een bijzonder en eenmalig aanbod:

Tot en met 9 maart 2018

betaal je geen €294,- euro

of zelfs 129,- euro

maar slechts

67,- euro.

Onze 15 Dagen 'Niets voor jou? 100% Geld Terug' Garantie

Mocht je binnen 15 dagen om wat voor reden ook besluiten dat online koorzingen niet voor jou is, krijg je van ons je volledige betaling terug. Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen dat je het wilt stopzetten.

Dit aanbod loopt binnenkort af, profiteer nu

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden