zangprojecten 2018

Overzicht van de aankomende projecten van

Het Voice Company Koor

Augustus - September 2018: Nazomerproject

Dit korte zangproject kent slechts 3 repetitieweken en is een fusie tussen klassieke en lichte muziek.

Werken van Vivaldi en Puccini worden vermengd met stukken uit het Zuiderzeerepertoire.

Afgesloten door spetterende optredens op 31 augustus, 9 en 30 september met als speciale gast: Het 11-jarige danstalent Lion.

September t/m december 2018: Puccini - Messa di Gloria

Een samenwerking met het KLM Symfonie Orkest. Met als gastdirigent Johan Olof, de kleinzoon van de beroemde violist Theo Olof.

De Messa di Gloria is een afstudeeropdracht die Puccini afleverde toen hij 18 jaar oud was. Werkelijk schitterende, Italiaanse muziek waarin de eerste opera-invloeden al duidelijk hoorbaar zijn. Voor een fraai klankeffect zal tijdens dit project worden gewerkt met een grootkoor en een kleinkoor. Projectdeelnemers stromen automatisch in bij het grootkoor. Voor het kleinkoor moet je geselecteerd worden.

Januari 2019: Op weg naar Carnegie hall New York

Voor de derde keer in New York en voor de tweede keer in Carnegie Hall is het Voice Company Koor uitgenodigd op dit legendarische wereldpodium een spetterend concert te geven.

Januari t/m maart 2019: Jesus Christ Superstar

De legendarische rockopera en musical van componist Andrew Lloyd Webber en tekst van Tim Rice. Opnieuw een geweldig Voice Company project dat heel veel zangplezier gaat opleveren.

Muziek die je hoort tijdens een live-concert omarmt je en raakt je rechtstreeks in het hart