Zangprojecten Het Voice Company Koor
arrow_drop_up arrow_drop_down

Lichte Lente - hoogtepunten van Zweden's beroemdste popgroep

zing 10 weken lang de leukste lichte muziek!

De mooiste liedjes van de Zweedse supergroep ABBA!

Achter ons ligt een jaar van verandering, gebondenheid, onzekerheid, en misschien ook eenzaamheid.

Voor veel mensen is dit een moeilijke en uitdagende tijd.

Het Voice Company Koor is daarom onverminderd doorgegaan met het organiseren van leuke, verbindende projecten.

Met inachtneming van de regels en veel technisch vernuft zijn al onze projecten gewoon uitgevoerd, tot grote vreugde van honderden koorzangers (m/v).

Wat de rest van 2021 ons gaat brengen, weet niemand.

Maar we gaan weer richting de zomer, en daar hoort vrolijke muziek bij.

Na de Messiah van Handel, mooie Christmas Carols en de passiemuziek van Bach gaan we van start met het Abba project genaamd "Lichte Lente"!

Met veel nostalgie en plezier hebben we een keuze gemaakt uit het enorme repertoire van deze Zweedse groep, en we denken een interessante selectie te hebben gemaakt.

De repetities zullen zowel op lokatie (indien toegestaan) als online verzorgd worden. Op maandagavond komen we bij elkaar in Haarlem, op dinsdagavond in Lelystad en op woensdagavond in Nijkerk.

Als er fysieke repetities mogelijk zijn dan zullen plaatsvinden onder de meest veilige condities

Wie hieraan wil deelnemen, krijgt vooraf uitgebreide instructies toegestuurd.

Koorleden die liever vanuit huis willen oefenen of op een te grote afstand wonen, kunnen even effectief geheel online meedoen. De afgelopen 4 maanden hebben we daartoe een totaal vernieuwd oefensysteem ontwikkeld, het meest uitgebreide ter wereld.

Via het "Klik & Zing" principe kan onafhankelijk van Zoom en Facebook worden gewerkt.

Voor wie live online de koorrepetities wil volgen, blijft het vertrouwde systeem via Zoom en Facebook in werking.

Na 10 fantastische oefenavonden én een bonusavond gaan we alles op alles zetten om een uitvoering te verzorgen, al is het voor beperkt publiek. En dat is ook mogelijk als je geheel online hebt meegedaan; velen gingen je voor!

Het complete zangproject bestaat uit 10 koorrepetities  en een bonusweek (online, en indien mogelijk ook fysiek), digitale bladmuziek, toegang tot de bijbehorende besloten Facebookgroep en bij elk nummer handige studiehulpjes voor ieder stemtype. Alles bereikbaar via een simpele klik op een YouTube-video.

Als losse repetities zou dit een investering van 110 euro vragen. Maar voor het complete pakket betaal je slechts 85 euro.

Klik op de oranje knop en je kunt vanaf 19 april a.s. van start!

Muziek die je hoort tijdens een live-concert omarmt je en raakt je rechtstreeks in het hart