Zangprojecten Het Voice Company Koor

Oktober t/m December - Kerstproject 2021

Zing 10 weken lang de mooiste kerstmuziek! O.a. van Benjamin Britten.

De blaadjes vallen weer, tijd om in de stemming te komen voor sfeervolle kerstmuziek!

Dit jaar staat de Voice Company-Kerst in het teken van Engelstalige kerstliederen.

We gaan een aantal werken instuderen die met elkaar gemeen hebben dat ze meerdere liederen en nummers combineren tot een afgerond geheel.

Zo gaan we ons richten op het klassieke meesterwerk  “A Ceremony of Carols” van de Britse componist Benjamin Britten in een vierstemmige koorversie.

Dit werk uit 1942 bestaat uit 11 liederen, die worden begeleid door piano en harp.

Ook studeren we het vrolijke “Carols at the Movies”, op muziek van John Williams in een arrangement van Mark Brymer.

Tenslotte leer je “Carol-Sing”, een medley van bekende liedjes gearrangeerd door John Leavitt.

Kortom: een veelzijdig en leuk programma, dat je vast en zeker in de juiste kerststemming brengt!

En uiteraard is het de bedoeling om het resultaat op meerdere plaatsen in Nederland te laten horen.

Als je fysiek op lokatie wilt repeteren, kijk dan even op de pagina "Repetitietijden" van deze website voor de data en lokaties. Je bent welkom in Haarlem, Lelystad, Nijkerk en Bussum.

Als je thuis of op een vakantie-adres wilt meedoen, kun je alle repetities ook online meedoen. Live of achteraf. Je kunt bij het Voice Company Koor dus altijd zingen, onafhankelijk van plaats of tijdstip. Technische kennis is niet nodig, want je kunt gebruik maken van een simpel "Klik & Zing"-systeem.

Klik hieronder op de oranje knop om je aan te melden. Alle repetities en benodigde materialen, waaronder alle bladmuziek (digitaal), ontvang je tegen de mooie prijs van 85 euro.

Klik nu op onderstaande oranje knop!

Muziek die je hoort tijdens een live-concert omarmt je en raakt je rechtstreeks in het hart

arrow_drop_up arrow_drop_down