Zangprojecten Het Voice Company Koor

September - Corsicaans Zangproject

zing 4 weken lang met plezier en gemak de leukste, authentieke Corsicaanse muziek!

In de maand september vindt het "Corsicaans project" plaats.

Gedurende 4 weken leer je authentieke Corsicaanse muziek, die normaal gesproken in lokale bars wordt uitgevoerd.

Exclusief voor het Voice Company Koor heeft de familie Flori, eigenaar van de te oefenen nummers, toestemming gegeven de muziek te gebruiken, uit te voeren en te bewerken voor 3-stemmig gemengd koor.

Onze koordirigent Robert Bakker heeft deze arrangementen inmiddels geschreven. Daarbij is hij zo dicht mogelijk bij de authentieke klank gebleven. En uiteraard wordt er gezongen in de oorspronkelijke Corsicaanse taal. (de uitspraak leer je spelenderwijs)

Om lekker te kunnen "nazomeren" is het meedoen aan dit Corsicaans zangproject geen grote uitdaging. Ook beginners zullen dit een redelijk makkelijk project vinden. Iedereen die van zingen houdt kan meedoen en zal dit als een leuk en ontspannend zangproject ervaren.

Het is de bedoeling het resultaat eind september op verschillende plekken in Nederland te laten horen.

Als je fysiek op lokatie wilt repeteren, kijk dan even op de pagina "Repetitietijden" van deze website voor de data en lokaties. Je bent welkom in Haarlem, Lelystad, Nijkerk en Bussum.

Als je thuis of op een vakantie-adres wilt meedoen, kun je alle repetities ook online meedoen. Live of achteraf. Je kunt bij het Voice Company Koor dus altijd zingen, onafhankelijk van plaats of tijdstip. Technische kennis is niet nodig, want je kunt gebruik maken van een simpel "Klik & Zing"-systeem.

Klik hieronder op de oranje knop om je aan te melden. Alle repetities en benodigde materialen, waaronder alle bladmuziek, ontvang je tegen de mooie nazomerprijs van 35 euro.

Klik nu op onderstaande oranje knop!

Muziek die je hoort tijdens een live-concert omarmt je en raakt je rechtstreeks in het hart

arrow_drop_up arrow_drop_down