Zangprojecten Het Voice Company Koor
arrow_drop_up arrow_drop_down

Schitterende muziek op teksten van de grote vredestichters van deze wereld

(plus het meest recent gecomponeerde "Miserere" leren zingen)

Samen zingen, buiten of binnen, is op dit moment onder strikte condities beperkt mogelijk. We willen immers blijven zingen, elkaar zien, en spreken, het liefst elke week. Gelukkig kan dit ook met het unieke online koorzingen-concept, uitgevonden door onze dirigent Robert Bakker. Met onze jarenlange ervaring hiermee is succes verzekerd. Het nieuwe zangproject voor de komende weken is het "Bevrijdingsproject". Dit jaar vieren we "75 jaar einde Tweede Wereldoorlog". Dat vrijheid enorm belangrijk is, ervaren we juist in deze tijd. Daarom wordt dit nieuwe zangproject belangrijk voor ons allemaal. Immers gaan vrijheid en vrede ons allen aan. Om aan de koorrepetities mee te doen, heb je de keuze uit 3 mogelijkheden. Je kunt onder voorwaarden buiten repeteren op onze lokaties in Haarlem, Lelystad en Nijkerk; je kunt ook onder voorwaarden binnen repeteren, eveneens in Haarlem, Lelystad en Nijkerk; en je kunt ook 100% online meedoen. Zowel de buiten- als binnenrepetities zijn voor een beperkt aantal mensen toegankelijk. Klik voor meer info op de oranje knop hieronder en doe ook mee!

Muziek die je hoort tijdens een live-concert omarmt je en raakt je rechtstreeks in het hart