Zangprojecten Het Voice Company Koor
arrow_drop_up arrow_drop_down

Schitterende muziek van Händel's "Messiah"

(plus het meest recent gecomponeerde "Miserere" leren zingen)

Samen zingen in één ruimte is op dit moment tijdelijk niet mogelijk. Maar we willen wèl blijven zingen, elkaar zien, en spreken, het liefst elke week. Gelukkig kan dat met het unieke online koorzingen-concept, uitgevonden door onze dirigent Robert Bakker. Met onze jarenlange ervaring hiermee is succes verzekerd. Heel toepasselijk is het nieuwe zangproject voor de komende weken het "Verbindingsproject" genoemd. Want hiermee blijven we samen zingen en met elkaar verbonden. En zodra het kan en verantwoord is, komen we weer bij elkaar in onze drie repetitieruimtes in Haarlem, Lelystad en Nijkerk. Klik voor meer info op de oranje knop hieronder en doe ook mee!

Muziek die je hoort tijdens een live-concert omarmt je en raakt je rechtstreeks in het hart