Zangprojecten Het Voice Company Koor
arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoogtepunten uit 3 Passionen van J.S. Bach

zing de mooiste delen uit de Mattheus, Johannes en Markus Passion

Achter ons liggen maanden van verandering, gebondenheid, onzekerheid, en misschien ook eenzaamheid.

Voor veel mensen is het een moeilijke en uitdagende tijd.

Het Voice Company Koor is daarom de afgelopen 10 maanden onverminderd doorgegaan.

Met inachtneming van de regels en veel technisch vernuft zijn al onze projecten gewoon uitgevoerd, tot grote vreugde van vele koorzangers (m/v).

Wat 2021 ons gaat brengen, weet niemand.

Maar we gaan, hoe dan ook, weer op weg naar Pasen.

En richting Pasen denk je aan de muziek van Johann Sebastian Bach.

Bij ons eerste zangproject in 2021 staat deze componist centraal.

Bij het Voice Company Bach Passie Project hebben we dit keer gekozen voor hoogtepunten uit drie ‘Passionen’ van Bach. Binnen de huidige omstandigheden is dat de meest verstandige keuze.

We zullen tien weken lang prachtige koorwerken en koralen gaan oefenen uit de Mattheus, Johannes en Markus Passion.

De repetities zullen zowel op lokatie (indien toegestaan) als online verzorgd worden. Op maandagavond komen we bij elkaar in Haarlem, op dinsdagavond in Lelystad en op woensdagavond in Nijkerk.

Fysieke repetities vinden plaats onder de meest veilige condities. Wie hieraan wil deelnemen, krijgt vooraf uitgebreide instructies toegestuurd.

Koorleden die liever vanuit huis willen oefenen of op een te grote afstand wonen, kunnen even effectief geheel online meedoen. De afgelopen 4 maanden hebben we daartoe een totaal vernieuwd oefensysteem ontwikkeld, het meest uitgebreide ter wereld. Via het "Klik & Zing" principe kan onafhankelijk van Zoom en Facebook worden gewerkt.

Voor wie live online de koorrepetities wil volgen, blijft het vertrouwde systeem via Zoom en Facebook in werking.

Na 10 fantastische oefenavonden hopen we van harte dat het weer mogelijk zal zijn uitvoeringen te verzorgen, al is het voor beperkt publiek. En dat kan ook als je alleen online hebt meegedaan; velen gingen je voor!

Het complete zangproject bestaat uit 10 koorrepetities (online, en indien toegestaan ook fysiek), digitale bladmuziek, recht op grote korting op de echte bladmuziek, toegang tot de bijbehorende besloten Facebookgroep en bij elk koorwerk of koraal handige studiehulpjes voor elk stemtype.

Als losse repetities zou dit een investering van 110 euro vragen. Maar voor het complete pakket krijg je 25 euro korting en kom je dus uit op slechts 85 euro.

Klik op de oranje knop en je kunt in de week van 11 januari van start!

Muziek die je hoort tijdens een live-concert omarmt je en raakt je rechtstreeks in het hart