Zingen in een koor in Amsterdam - Doe nu de gratis stemtest
Zingen in een koor in Amsterdam

Zingen in een koor in Amsterdam

Heb je een mooi stemgeluid, woon je in Amsterdam of de nabije omgeving en heb je altijd al willen meemaken hoe het is om te zingen in een koor? Dan is Het Voice Company Koor perfect voor jou. Het Voice Company Koor is toegankelijk voor iedereen, zelfs als je geen enkele ervaringen hebt met koorzingen. Er is geen stemtest nodig om mee te doen bij het koor. Het Voice Company Koor is daarom ook ideaal voor beginnende opkomende koorzangers- en zangeressen uit Amsterdam en de omgeving. Natuurlijk hebben wij ook een gevorderd koor wat graag nieuwe leden met ervaring opneemt. Het koor wordt geleid door de dirigent met 35 jaar aan internationale ervaring, Robert Bakker. Samen met hem leer je verscheidene bekende koorstukken te zingen samen met een gezellige groep vrienden uit jouw koor. De repertoires die het koor zingt lopen erg uiteen. Er wordt in verschillende stijlen gezongen door het koor; van klassiek tot pop. Het Voice company Koor houdt ook concerten in het buitenland. Je hoeft voor het koor geen lidmaatschap te betalen. Er wordt enkel en alleen betaald bij deelname aan een project, bijvoorbeeld voor een concert in Praag, Berlijn of zelfs New York. 

Koor in de buurt van Amsterdam

Ons koor houdt zijn repetities in Haarlem in de mooie katholieke Adelbertuskerk. Deze kerk bevindt zich een kwartiertje met de auto van het centrum van Haarlem. De repetitietijden van het koor zijn elke maandag van 20:00 tot 22:00. 

Concertkoor Amsterdam

Het Voice Company Koor houdt concerten op verschillende locaties. Deze locaties zijn niet per se in Haarlem maar kunnen ook buiten de stad zijn. Vaak gaan de concerten in samenwerking met een andere groep mensen voor een bepaald project. Het concertkoor treedt bijvoorbeeld op bij exposities van kunstenaars. Soms wordt er ook samengewerkt met andere koren. Dit gebeurt bijvoorbeeld met kerst. Hierbij werd er dit jaar Messa di Gloria gezongen met het KLM Symfonie Koor en een aantal solisten. Bij de optredens van ons concertkoor worden er talloze andere bekende stukken gezongen. 

Online koor

Voor de mensen die geen tijd hebben om repetities bij te wonen of ver weg wonen hebben wij altijd nog ons online koor. Ons online koor heeft al meer dan duizend leden. Ons uiteindelijke doel zijn altijd onze optredens. Mocht je alsnog willen komen naar repetities dan kan dat uiteraard. Je kunt dus de keuze ook combineren met het online koor en het live koor. Wanneer je je inschrijft voor een bepaald project krijg je dus toegang tot het lesmateriaal en kun je altijd meedoen met een repetitie. Het concertkoor zingt verscheidene moderne en klassieke stukken. Voorbeelden daarvan zijn Matthäus Passion van Bach, Misa Criolla van Ramirez en Jesus Christ Superstar van Andrew Lloyd Webber, Abba, de Beatles en Queen.

Over Amsterdam

Amsterdam is de wereldbefaamde hoofstad van Nederland. De stad is in de hele wereld bekend om het toerisme, uitgaansleven en de cultuur. Met een kleine 900.000 inwoners is het de grootste stad van Nederland. In het voormalige vissersdorp zijn ook vele bioscopen, musea, en sportstadions te vinden. Het staat bekend als de op vijf na belangrijkste zakenstad ter wereld en is belangrijk voor de economie van Nederland en Europa.

Kom een keer vrijblijvend meezingen!

arrow_drop_up arrow_drop_down