Zingen in een koor in Lelystad - Doe nu de gratis stemtest

Zingen in een koor in Lelystad

Woon je in de buurt van Lelystad en heb je altijd al willen meemaken hoe het is om te zingen in een koor? Doe dan een repetitie mee met het gezelligste koor van Nederland: Het Voice Company Koor. Bij ons koor leer je onder leiding van dirigent Robert Bakker prachtige klassieke stukken, maar ook moderne liedjes te zingen. Dit doe je samen met een groep gezellige en leuke mensen. Het Voice Company Koor is een laagdrempelig koor waarbij dus ook beginners zich gemakkelijk kunnen aansluiten. Je hoeft geen stemtest te hebben gedaan om mee te mogen doen. Ons koor is dus ook perfect voor nieuwe koorzang talenten. Als je al veel ervaring hebt met koorzingen pas je natuurlijk ook bij ons koor, dat ook bestaat uit leden met veel ervaring. Door de repertoires van dirigent Robert Bakker zing je de sterren van de hemel. Het Voice Company Koor vraagt geen lidmaatschap. Echter is er wel een bijdrage wanneer er wordt gewerkt aan een bepaald project. Deze koorprojecten kunnen op verschillende plekken worden gehouden. Niet alleen in het binnenland maar ook in het buitenland. Reis samen met jouw koor naar andere steden zoals Brussel, Wenen of Berlijn en beleef daar veel plezier met Het Voice Company Koor. 

Koor in Lelystad

De repetities van ons koor worden gehouden in het woonzorgcentrum Hanzeborg. De Hanzeborg is met de auto op twee minuten afstand van het centrum van Lelystad. Te voet is dit vier minuten loopafstand. 

Concertkoor Lelystad 

Ons koor houdt concerten op allerlei plekken. In januari 2019 gaan wij met ons koor naar New York om daar in de Carnegie Hall op het legendarische wereldpodium de sterren van de hemel te zingen. Ook zingen wij kleinschaliger met ons concertkoor, bij bijvoorbeeld buitenmusicals of in musea. Dit kan in samenwerking gaan met andere koorgroepen en solisten. Hierdoor vergroten wij onze sociale kring en hebben we al zingend een leuke tijd samen. We zingen vaak in kerken waar aandachtig wordt geluisterd en na afloop luid wordt geapplaudisseerd door de menigte.

Concertkoor koorstukken

Wij zingen met ons koor talloos veel verschillende koorstukken. Een voorbeeld daarvan is ''Messa di Gloria''. Deze is geschreven door Giacomo Puccini in 1878. Dit is een wereldwijd bekende mis die speciaal is gecomponeerd voor orkesten en koren. Tijdens de kerstdagen spelen wij dit koorstuk in kerken door heel Nederland.  

Kom een keer vrijblijvend meezingen!

arrow_drop_up arrow_drop_down