Zingen in een koor in Nijkerk - Doe nu de gratis stemtest

Zingen in een koor in Nijkerk

Heb je nog nooit meegemaakt hoe het is om te zingen in een koor, maar wil je dit wel graag? Doe een koorles mee met Het Voice Company in Nijkerk. Met een fantastische groep mensen leer je aan de hand van de aanwijzingen van onze dirigent Robert Bakker de mooiste stukken. Je leert in onze repetities allerlei conservatieve maar ook moderne koorstukken. Bij Het Voice Company Koor kunnen zowel mensen zonder ervaring als mensen met ervaring zich gemakkelijk aansluiten. Zelfs zonder een stemtest te hebben gedaan ben je altijd van harte welkom. Ons koor is dan ook een goede plek om met andere beginners en gevorderden een stabiele basis te ontwikkelen voor je toekomstige koorcarrière. Leer prachtig zingen door de ondersteuning van onze dirigent, Robert Bakker. Een repetitie meedoen met ons koor is geheel gratis. Als je ervoor kiest om je in te schrijven, betaal je tevens geen lidmaatschap. Je betaalt voor het door jezelf gekozen koorproject. Door dit concept ben je altijd bezig met een project wat je zelf interessant vindt. Nadat de repetities afgerond zijn wordt het stuk natuurlijk ook opgevoerd. Er vinden niet alleen optredens plaats door heel Nederland, het koor treedt ook internationaal op. Ons koor is al vaker afgereisd naar Amerika voor een spectaculaire opvoering. 

Koor in Nijkerk

Ons koor houdt zijn repetities in Nijkerk in de mooie katholieke Adelbertuskerk. Deze kerk bevindt zich een kwartiertje met de auto van het centrum van Nijkerk. De repetitietijden van het Nijkerkse koor zijn elke maandag van 20:00 tot 22:00. 

Concertkoor Nijkerk

Natuurlijk oefent ons koor met uiteindelijk een doel: de optredens. Deze optredens kunnen in Nederland plaatsvinden maar natuurlijk ook in het buitenland. Het Voice Company Koor treedt op bij kleine evenementen zoals musicals of kerkdiensten. We doen ook grote projecten waarbij we naar het buitenland gaan. Vorig jaar bijvoorbeeld ging ons koor naar Amerika om daar in de bekende Carnegie Hall op te treden. Vaak doen we projecten ook samen met solisten of andere koorgroepen. Uit deze samenwerkingen ontstaan werkelijk waar spektakels. Bij Het Voice Company Koor is het meedoen aan optredens echter niet verplicht. Je kunt natuurlijk ook alleen de koorlessen volgen.

Online koor

Voor de mensen die geen tijd hebben om repetities bij te wonen of ver weg wonen hebben wij altijd nog ons online koor. Ons online koor heeft al meer dan duizend leden. Ons uiteindelijke doel zijn altijd onze optredens. Mocht je alsnog willen komen naar repetities dan kan dat uiteraard. Je kunt dus de keuze ook combineren met het online koor en het live koor. Wanneer je je inschrijft voor een bepaald project krijg je dus toegang tot het lesmateriaal en kun je altijd meedoen met een repetitie. Het concertkoor zingt verscheidene moderne en klassieke stukken. Voorbeelden daarvan zijn Matthäus Passion van Bach, Misa Criolla van Ramirez en Jesus Christ Superstar van Andrew Lloyd Webber, Abba, de Beatles en Queen.

Kom een keer vrijblijvend meezingen!

arrow_drop_up arrow_drop_down